American Lawn Mower Company

Handmatige kooimaaier

American Lawn Mower Company
Handmatige kooimaaier
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Kan meer dan je denkt

  Al onze Europese voorgangers - althans de handbediende die stevig en zwaar zijn en niet hoofdzakelijk van plastic - zijn praktisch gestorven, waardoor wij gedwongen waren een echte handbediende maaier te importeren: een van de American Lawn Mower Company, die al 100 jaar grasmaaiers bouwt. Met ongeveer 10 kg is de maaier zeker geen lichtgewicht, maar hij doet zijn werk op verschillende soorten gazons en is zelfs geschikt voor weilanden; hij maait precies, soepel en stil - dankzij uitstekende technologie en afwerking: zeven geharde, scherpe messen op een met kogellagers gemonteerde spindel maaien een zwad van 38 cm. De maaihoogte kan in twee stappen worden ingesteld via de rol of in drie stappen van 13 tot 56 mm via de wielen met kogellagers en rubberbanden. Het onderste mes, dat ook gehard is, kan nauwkeurig worden afgesteld voor een gladde snede (de snede van elk mes wordt in de fabriek afgesteld tot op 1/1000"). De speciale spindel van gehard staal zorgt voor een soepele en nauwkeurige rotatie.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 14835

   Frame met poedercoating. Rubberen wielen met kunststof velgen, kogellagers. Handgrepen van nitrilrubber. Hoogte 1,13 m, lengte 77 cm, breedte 56 cm. Gewicht 10,2 kg. Het frame moet nog in elkaar worden geschroefd; montage-instructies zijn bijgevoegd. Gemaakt in China.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen