Jokipiin Pellava

Handdoek linnen badstof licht

Washandschoen
Jokipiin Pellava
Handdoek linnen badstof licht
Washandschoen
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor de echt moeilijke. Linnen badstof uit Finland.

  Jokipiin Pellava in Finland weeft deze unieke linnen badstof van linnen en katoen. Door het hoge linnengehalte van 70% heeft het een masserende werking en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in de sauna. De lichtgekleurde handdoek is effen in gebroken wit. In de kleurvariant "Black-Natural" wordt een iets donkerder tint gecreëerd door het gebruik van een zwart katoenen garen in de inslag. In de schering wordt ongebleekt, ongeverfd katoengaren gebruikt en in de lusketting ongeverfd en ongebleekt linnengaren.

  Terry.

  Echte badstof is een driedraads lusbinding (gemaakt van ketting, inslag en lus), die veel volumineuzer en absorberender is dan de enige badstofachtige tweedraads (alleen ketting en inslag) badstof vanwege de derde (lus)draad. Omdat er verschil van mening bestaat over handdoeken en wij zowel degenen die van de zachte handdoek houden als degenen die van ruigere goederen houden tegemoet willen komen, bieden wij badstof handdoeken in verschillende kwaliteiten aan: Naast twee katoenen badstof handdoeken, waarvan de ene bijzonder zacht en donzig is en de andere - in de geest van het beste hotellinnen - volumineus en toch korrelig aanvoelt, presenteren wij een slijtvaste linnen-katoen kwaliteit die je vandaag de dag zelden vindt.

  Garen tellen.

  Het garen wordt aangegeven in Nm (metrisch getal), waarbij geldt: hoe hoger het getal, hoe fijner het garen. Een garengetal van Nm 100 betekent dat 100 meter garen 1 gram weegt. Een extra cijfer wordt toegevoegd indien het garen uit verscheidene eendraadsgarens is getwijnd, bijvoorbeeld Nm 100/3 voor een garen dat uit drie eendraadsgarens is vervaardigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 59797

   70% linnen en 30% katoen. Basisgewicht 500 g/m². Ketting (Nm 34/2) en inslag (Nm 50/2) zijn gemaakt van katoengaren; de lusketting is gemaakt van sterk linnengaren (Nm 9,6). Inslag 7-10%. Gemaakt in Finland. 60 × 110 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen