Handborstel Nantes

Handborstel Nantes
  € 29,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Handborstel in eigentijds ontwerp, gemaakt van de klassieke materialen beukenhout en paardenhaar door traditionele fabrikant in Bretagne. Het stevige, cilindervormige en gemakkelijk te hanteren handvat loopt taps toe naar het borstelgedeelte, waardoor de handborstel een mooi silhouet krijgt. Met lederen riem om op te hangen.

  Traditioneel vakmanschap in een modern jasje

  Sinds 1947 maakt dit bedrijf in Nantes, Frankrijk, onberispelijk gereedschap van goede materialen. Het nieuw ontworpen gereedschap is licht en plat, gemakkelijk op te bergen of met leren riempjes aan een wandbalk met haken te hangen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12182

   Afmetingen: B 30 x D 3 x H 9 cmGewicht: 200 gMateriaal: Beuken, natuurlijk (herkomst: Frankrijk); paardenhaar en synthetische vezelsOntwerp: Jérôme en Karine Clynckemaillie
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen