Menu

Handbediende wrijvingsmachine

Handbediende wrijvingsmachine
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Vers geraspt in een mum van tijd.

  Iedereen die graag veel rauwkostsalades eet, weet uit ervaring dat een betrouwbare rasp onmisbaar is. Het apparaat moet stabiel zijn zodat het niet door zijn taak op de knieën gaat - en het moet scherp zijn zodat het hakken gemakkelijk, snel en met weinig moeite kan gebeuren. Ons tafelmodel van Jupiter voldoet gemakkelijk aan beide eisen. De roestvrijstalen behuizing met de stabiele basis van gelakt metaal rust op een grote rubberen plaat die gemakkelijk op het gladde oppervlak van het werkblad kan worden bevestigd. Er worden twee roostertrommels meegeleverd, die gemakkelijk kunnen worden vervangen. De ene is geschikt voor amandelen, noten, chocolade en harde kaas, de andere, wat grover, voor (rauwe) aardappelen, voor wortelen, bieten, knolselderij en alle groenten die je graag eet in een rauwkostsalade.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204113

   Roestvrijstalen behuizing met gelakte metalen voet. Trommelbehuizing en frictietrommels (Ø 70 mm) roestvrij staal. Spanwijdte voet 0,7-7 cm (aanbevolen tot 40 mm tafeldikte). Hoogte 23,5 cm, breedte 13,5 cm, diepte 21 cm. Gewicht 1 kg. Gemaakt in Europa. Er worden twee rasptrommels meegeleverd: een fijne rasptrommel voor amandelen, noten, chocolade en harde kaas, en een grovere rasptrommel voor rauwe groenten en rauwe aardappelen. Opmerking: niet in de vaatwasser reinigen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen