Menu

Hand- en nagelborstel celluloseacetaat

Hand- en nagelborstel celluloseacetaat
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een nagelborstel gemaakt van cellulose acetaat.

  Celluloseacetaat is een van de vroege cellulosekunststoffen die destijds diende als surrogaat voor hoorn en schildpad en nu zelf een origineel is, geïmiteerd door goedkope thermoplasten. Het materiaal is aangenaam om aan te raken, nooit koud, ongevoelig voor water, met een verbazingwekkende optische schittering en met een marmering die in elk product dat ervan wordt gemaakt anders is. Het nagelborsteltje van celluloseacetaat vertoont zelfs na jaren nauwelijks gebruikssporen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71688

   Door Koh-I-Noor uit Italië. Body gemaakt van cellulose acetaat. Wilde zwijnenhaar. De kortere borstelharen aan de bovenkant worden gebruikt voor de fijne reiniging van de nagels. Lengte van de haren 1,3 cm aan de onderkant en 1 cm aan de bovenkant. Lengte 7,5 cm, breedte 5 cm. Gewicht 70 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu