Menu

Hand cultivator roestvrij staal

Hand cultivator roestvrij staal
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Bedden (en verhoogde bedden) efficiënt losmaken en beluchten.

  De naam komt van het Engelse woord "to grub", wat "graven" betekent. De cultivator is geschikt voor het opbreken, losmaken en beluchten van de grond, vooral bij de voorbereiding van zaaiplaatsen in het bed. De verhouding tussen de lange steel en de kop van het gereedschap is ideaal uitgebalanceerd, en met het lage gewicht (nauwelijks 300 g) zijn er geen tekenen van vermoeidheid te verwachten, zelfs niet bij langdurig gebruik; noch aan de kant van de tuinman, noch aan de kant van het gereedschap, omdat het afkomstig is van de gerenommeerde Engelse fabrikant Burgon & Ball in Sheffield. Wij bevelen de handcultivator aan voor gebruik in de verhoogde bedden uit ons assortiment.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19491

   Roestvrijstalen tanden, rubberhouten handvat met lederen lus. Gemaakt in Engeland. Lengte tanden 6 cm, afstand 3 cm. Totale lengte 44,5 cm, breedte 6,5 cm. Gewicht 270 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu