Menu

Güde universeel mes

Pruimenboom hout
Exclusief
Güde universeel mes
Pruimenboom hout
  € 28,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin maart, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Het universele mes.

  Een beroemd mes uit de jaren 50; niet alleen in naam het universele keukenmes bij uitstek. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal - uitzonderlijk gestempeld (niet gesmeed) -, gehard en gepolijst. De fijn getande holle slijpvorm geeft dit mes zijn ongewone scherpte. Wij bieden dit mes aan in twee versies: met handvatschalen van pruimenhout en - zoals al enige tijd gebruikelijk is voor professionele messen - met schalen van het thermoplastische materiaal polyoxymethyleen (POM). Alle handvatschalen zijn bevestigd met roestvrijstalen klinknagels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67174

   Lemmetlengte 10 cm, totale lengte 20 cm. Gewicht 28 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu