Menu
Güde

Güde koksmes (lemmetlengte 25,5 cm)

Pruimenboom hout
Exclusief
Güde
Güde koksmes (lemmetlengte 25,5 cm)
Pruimenboom hout
  Pruimenboom hout
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Chef's knife (Couteau de chef).

  Het keukenmes bij uitstek; je kunt het gebruiken om - onder andere - vlees te snijden - vis te schubben - groenten te raspen - uien te hakken - peperkorrels te pletten, etc. Het moet groot zijn, dan ondersteunt het de verschillende bewerkingen alleen al met zijn gewicht. De perfecte bediening van dit universele gereedschap wordt bereikt na enige oefening: pak het handvat altijd met alle vingers vast en druk de duim tegen het lemmet. Bij het maken van een wiegsnede (voor het wegen van kruiden) wordt de afgeronde punt van het mes met één hand op het werkvlak gedrukt, terwijl de andere hand het mes in een boog op en neer leidt.

  Kantoor- en koksmessen.

  De meest veelzijdige messen zijn het kleine kantoormes (couteau d'office) en het grote koksmes (couteau de chef) met stijve messen die ver uit de bolster steken.

  Professioneel kookgereedschap. Gesmede roestvrijstalen messen van Güde.

  Dit gesmede mes van Franz Güde's bedrijf uit Solingen, opgericht in 1910, heeft een tweede bolster uitgesmeed aan het einde van het heft; dit extra gewicht verplaatst het zwaartepunt van het mes naar achteren, waardoor het een superieure balans krijgt. Alle Güde messen zijn gemaakt van roestvrij messenstaal, ijsgehard (56 HRC), handgeslepen en handgeslepen. Wij bieden ze aan in twee versies: met handvatschalen van pruimenboomhout en - zoals om hygiënische redenen al lang gebruikelijk is voor professionele messen - met schalen van het thermoplastische polyoxymethyleen (POM). Alle handvatschalen zijn bevestigd met roestvrijstalen klinknagels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82688

   Dit volumineuze mes biedt voordelen bij het snijden van zeer grote groenten (bv. savooiekool). Lemmet 25,5 cm. Gewicht 346 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten