Güde

Güde Chai Dao

Pruimenboom hout
Exclusief
Güde
Güde Chai Dao
Pruimenboom hout
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Chai Dao. Koksmes, Chinese stijl

  Qua vorm doet het denken aan het slagerskloffie. In feite is dit mes voor Chinese koks wat de "couteau de chef" is in de Europese keuken - een universeel mes voor snijden, snijden, versnipperen en hakken, vooral van groenten, kruiden en specerijen (maar geen botten). De Chai Dao is zwaar genoeg om peperkorrels of hele tenen knoflook te pletten en het lemmet is scherp genoeg om kruiden of paprika's af te wegen en fijn te hakken. Maar bovenal is het lemmet breed genoeg om de fijn bereide ingrediënten snel in de pot, pan of hete wok te kunnen plaatsen. Het Chinese mes wordt op dezelfde manier gehanteerd als het Europese mes: de wijsvinger rust op de achterkant van het lemmet, terwijl de andere vingers en de duim van de snijdende hand het handvat stevig vastpakken om het mes in een wiegsnede te leiden.

  Professioneel kookgereedschap. Gesmede roestvrijstalen messen van Güde.

  Dit gesmede mes van Franz Güde's bedrijf uit Solingen, opgericht in 1910, heeft een tweede bolster uitgesmeed aan het einde van het heft; dit extra gewicht verplaatst het zwaartepunt van het mes naar achteren, waardoor het een superieure balans krijgt. Alle Güde messen zijn gemaakt van roestvrij messenstaal, ijsgehard (56 HRC), handgeslepen en handgeslepen. Wij bieden ze aan in twee versies: met handvatschalen van pruimenboomhout en - zoals om hygiënische redenen al lang gebruikelijk is voor professionele messen - met schalen van het thermoplastische polyoxymethyleen (POM). Alle handvatschalen zijn bevestigd met roestvrijstalen klinknagels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27487

   Het Chinese koksmes, bij voorkeur voor groenten en kruiden. Het zware lemmet kan ook worden gebruikt om peperkorrels te pletten. Messtaal gesmeed, ijsgehard (56 HRC), handgeslepen en handgeslepen. De handvatschalen zijn bevestigd met roestvrijstalen klinknagels. Lemmet lengte 17,5 cm. Totale lengte 31 cm. Gewicht 250 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten