Veark

Groentemes TRK07

Veark
Groentemes TRK07
  € 70,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Klein mes, ideaal voor het schillen van fruit en het snijden van groenten tijdens het draaien in de hand. Het is een onmisbaar gereedschap in de keuken voor alle delicatere snijwerkzaamheden.

  VEARK messenserie

  Mooi gereedschap. Het beste gereedschap. De VEARK messen hebben een overtuigende esthetiek en hun kwaliteit doet niet onder voor hun uiterlijk. De monoblokmessen worden in Solingen gesmeed uit het beste lemmetstaal. Dit staal bestaat uit de legeringscomponenten koolstof, chroom, molybdeen en vanadium. Dit maakt de messen zeer goed bestand tegen corrosie en bovenal kunnen ze beter en scherper worden geslepen omdat ze een hardheid hebben van 58 Rockwell, wat boven het gemiddelde is voor messenstaal. Dit betekent eigenlijk: Een harder mes kan worden geslepen en het geslepen mes gaat langer mee. Dit betekent dat de zogenaamde randscherpte langer aanhoudt. De VEARK messen liggen goed in de hand. Met hun industriële look hebben de blanke greepdelen niet alleen een unieke esthetiek, maar zijn ze ook gemakkelijk vast te pakken en te hanteren. De messenserie wordt aangevuld met de snijplank, een ideaal mesbeschermend werkvlak.

  Hoewel messenstaal het label roestvrij draagt, raden wij u aan messen van hoge kwaliteit niet in de vaatwasser te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207420

   Afmetingen: L 18,1 × B 2,5 × H 0,8 cm, lemmet: L 7 cm, handvat: L 11,1 cm, lemmetdikte: 1,6 mm
   Gewicht: 118 g
   Materiaal: Roestvrij staal
   Design: Daniel Ronge
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen