Menu

Groeiset Microgreens

Groeiset Microgreens
€ 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Groen is gezond.

De zogenaamde microgreens worden al lang gewaardeerd om hun gezondheidswaarde, aangezien de pittige kiemen van tuinkers, radijs, broccoli en co. vitaminen, mineralen en enzymen bevatten in nog hogere concentraties dan de volgroeide groenten. Knapperig en vers geoogst, verrijken de spruiten warme gerechten, salades en sandwiches en brengen kleur op het bord op elk moment van het jaar.

Oogst je eigen groenten gemakkelijk gemaakt.

Deze set maakt het gemakkelijk om zelf gezonde groenten te kweken. Het bestaat uit twee delen: een compacte porseleinen kom die dienst doet als waterreservoir en een roestvrij stalen zeefinzet. Het porselein wordt vervaardigd door Seltmann Weiden, een porseleinfabrikant in de Oberpfalz sinds 1910, en ook het roestvrijstalen inzetstuk wordt nog steeds in Duitsland gemaakt.
Om te beginnen worden twee zaaikussentjes van natuurlijk vezelmateriaal in het juiste formaat meegeleverd, die op het inzetstuk worden geplaatst. Het duurt maar een paar dagen tot de eerste microgreens ontkiemen. Dus als u vers wilt oogsten, kunt u deze zaadset het beste op de eettafel laten staan - daar is hij mooi genoeg voor.

Productinformatie

Artikel nummer 29468

Een kiemschaal van wit porselein en een bijpassend inzetstuk van roestvrij staal. Gemaakt in Duitsland.
Lengte 17,5 cm, breedte 13,5 cm, hoogte 6 cm. Gewicht 1.220 g. Geleverd met twee biologische zaaikussentjes (één voor rucola en één voor tuinkers) en bijgesloten instructies.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu