Fair Squared

Groeiplaat natuurrubber

(30 cellen)
Fair Squared
Groeiplaat natuurrubber
(30 cellen)
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Duizend keer herbruikbaar

  Kweekbakken zijn een praktisch hulpmiddel voor het zaaien van groenten en bloemen aan het begin van het seizoen. Ter vervanging van de plastic bakken die vaak in de professionele tuinbouw worden gebruikt, bieden wij een kweekbak van natuurrubber aan. Dit is afkomstig van FSC®-gecertificeerde teelt in Sri Lanka en wordt direct ter plaatse verwerkt. Latexmelk, het sap van de rubberboom Hevea Brasiliensis, is de grondstof voor het soepele, buigzame materiaal - wanneer de zaailingen later worden gescheiden en uitgeplant, kunnen de plantjes gewoon samen met de grondkluit uit de kweekplaat worden gedrukt. Hij biedt plaats aan 30 zaailingen en kan elk voorjaar opnieuw worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 29013

   Met 30 cellen, elk met waterafvoer. Gemaakt van FSC®-gecertificeerd natuurrubber, herkomst Sri Lanka. Lengte 27,5 cm, breedte 23,5 cm, hoogte 4 cm. Gewicht 245 g. Levering zonder planten.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen