Menu

Groeiende Plaat Natuurlijk Rubber

Groeiende Plaat Natuurlijk Rubber
16,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Duizend keer herbruikbaar

Kweekbakken zijn een praktisch hulpmiddel bij het zaaien van groenten en bloemen aan het begin van het seizoen. Ter vervanging van de plastic bakken die vaak in de professionele tuinbouw worden gebruikt, bieden wij een kweekbak van natuurrubber aan. Deze is afkomstig van FSC®-gecertificeerde teelt in Sri Lanka en wordt rechtstreeks ter plaatse verwerkt. Latexmelk, het sap van de rubberboom Hevea Brasiliensis, is de grondstof voor het soepele, plooibare materiaal - wanneer de zaailingen later worden gescheiden en uitgeplant, kunnen de plantjes gewoon samen met de grondkluit uit de kweekplaat worden gedrukt. Hij biedt plaats aan 30 zaailingen en kan elk voorjaar opnieuw worden gebruikt.

Productinformatie

Artikel nummer 29013

Met 30 cellen, elk met waterafvoergat. Gemaakt van FSC®-gecertificeerd natuurrubber, herkomst Sri Lanka. Gemaakt in Sri Lanka.
Lengte 27,5 cm, breedte 23,5 cm, hoogte 4 cm. Gewicht 245 g. Levering zonder planten.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu