Menu

Greenbelts® Koeienhuid tas

Greenbelts® Koeienhuid tas
399,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Dagelijkse metgezel. Voor het leven.

Deze tas is gemaakt van sterk (2,2 mm dik), plantaardig gelooid runderleer Greenbelts® - waarvan het oppervlak bijna boterzacht en soepel aanvoelt. Aan de buiten- en binnenkant heeft de tas duidelijke lijnen en randen: Het leer is afgewerkt met open randen en ongevoerd. Alleen een doorgestikte naad loopt langs de randen van de band, het deksel en het lichaam en geeft extra vorm.
Het grote binnenvak biedt plaats aan documenten van A4-formaat en is verdeeld door een flutterwand waarin een klein vak met rits en een insteekvak zijn geïntegreerd. Een ander vak met ritssluiting bevindt zich op de buitenste achterwand. Een lederen gesp bedekt de kliksluiting, waardoor de tas gemakkelijk en snel te openen en te sluiten is.

Greenbelts®. Producten van natuurlijk leder

Het label Greenbelts® vervaardigt producten van natuurlijk leder die op een eerlijke manier worden vervaardigd, het idee van duurzaamheid volgen en hun eigenaars lang plezier willen bezorgen. Oprichter Rolf Ihmels staat aan de basis van het merk, dat in de regio Osnabrück gevestigd is. Hij zit al lang in de sector en heeft zijn huidige beroep in zijn genen - riemen werden al gemaakt in het bedrijf van zijn ouders, dat nog conventioneel werkte.
In 2005 ging Ihmels voor zichzelf beginnen met zijn eigen merk. Zijn inzet voor duurzaamheid begint bij de locatie. De fabriek is geen nieuw gebouw, maar een voormalige schrijnwerkerij voor massief houten meubelen. Alleen plantaardig gelooid volnerfleer van Europese looierijen die alle relevante milieunormen garanderen, wordt verwerkt tot riemen en tassen vlak naast de kantoren. Dit is stevig, eerlijk leer dat geen voering of vulling nodig heeft - je voelt, ziet en ruikt het in het eindproduct. En het zijn ledersoorten die na gebruik weer in de natuurlijke materiaalkringloop kunnen worden teruggebracht.
Ihmels gaat ervan uit dat elk stuk leer dat hij verwerkt ooit de huid van een levend wezen was en dienovereenkomstig moet worden gerespecteerd en geëerd. Daarom stelt hij alles in het werk om het leder zo te bewerken dat de waarde ervan gedurende lange tijd behouden blijft.

Let op:

Let op: de tas is ongevoerd verwerkt, de velourszijde aan de binnenkant kan daarom, net als bij andere leersoorten, aanvankelijk een beetje pluizen of schuren. De kleur aan de buitenkant kan afgeven op lichtgekleurde kleding.

Productinformatie

Artikel nummer 20090

Koeienhuid (dikte 2,2 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Ongevoerd. Kleur bruin. Metalen beslag en kliksluiting, deze laatste is niet afsluitbaar, dus geen sleutel bijgeleverd. Plastic ritsen met metalen schuifje. Met één draaggreep (dikte 6,8 mm) en 7-voudig verstelbare draagriem (dikte 3 mm), breedte 3,5 cm, max. lengte 136 cm. Gemaakt in Duitsland.
Breedte 28,5 cm, hoogte 33 cm, diepte boven 6 cm, diepte onder 10 cm. Gewicht 1.250 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu