Manufactum

Gordijnroede zwenkarm gesmeed

Manufactum
Gordijnroede zwenkarm gesmeed
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Eenvoudige oplossing voor kleine ruimtes. Gesmeed uit massief staal

  Een even eenvoudig als ingenieus apparaat om gordijnen te monteren in ruimten met weinig ruimte. Voor dichte deuren of erkers is deze gordijnroede in de vorm van een zwenkarm ideaal. De zwenkarm kan net zo goed worden gebruikt als kamerscherm. De beugel kan links of rechts van de deur of het raam, op dezelfde muur of haaks daarop worden gemonteerd. Bovendien is een deurbeugel verkrijgbaar die, wanneer hij op de deur wordt gemonteerd, ervoor zorgt dat de zwenkarm en het gordijn meebewegen bij het openen en sluiten.

  Wij laten de gordijnroede zwenkarm van massief smeedijzer maken in een smederij in Estland volgens onze eigen specificaties. Bevestigd aan de muur of deur is de zwenkarm sterk genoeg om zelfs zware gordijnen, bijvoorbeeld ons gordijn van wollen loden, vast te houden. De gordijnroede is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis. Het oppervlak heeft een blanke laklaag en is daardoor beschermd tegen corrosie. Mocht er tegen de verwachting in toch roest ontstaan, dan raden wij aan de gordijnroede, inclusief de ringen en eventueel de deursteun, te behandelen met een verzorgende olie.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204885

   Gordijnroede van staal, gesmeed en blank gelakt. Lengte 110 cm, Ø 2 cm. Gewicht 3,5 kg. Muurbeugel 5 × 15 cm. Inclusief 12 gordijnringen. Levering zonder deurbeugel, bevestigingsmateriaal en gordijn. Gemaakt in Estland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten