Menu

Gordijnringen gesmeed staal

(10 stuks)
Gordijnringen gesmeed staal
(10 stuks)
44,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Gordijnringen voor de smeedijzeren gordijnroede.

Net als de bijpassende set smeedstalen gordijnroeden zijn deze royale gordijnringen gemaakt van gewalste ijzeren staven en hebben ze een gebakken olie-afwerking gekregen om ze tegen corrosie te beschermen.

De gordijnroede en deze gordijnringen zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis. Mocht er tegen de verwachting in toch roest ontstaan, dan is het raadzaam de gordijnringen en de gordijnroede met onderhoudsolie te behandelen. De gordijnroede kan overigens met of zonder muurplaat worden bevestigd, in dat geval met M8 stokschroeven.

Productinformatie

Artikel nummer 77418

10 gordijnringen van gesmeed staal. Ø binnen 58 mm, Ø buiten 70 mm. Materiaal dikte 6 mm. Gemaakt in Estland.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu