Menu

Gordijn Zuiver Linnen Voile

Hoogte 245 cm - Wit
Exclusief
Gordijn Zuiver Linnen Voile
Hoogte 245 cm - Wit
Wit
229,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Gordijnen van zuiver linnen in zo'n uitstekende kwaliteit zijn zeldzaam. Daarom hebben we dit speciaal voor ons laten maken. De traditionele weverij Vieböck weeft voor ons een buitengewoon fijne voile en maakt daarvan dit licht doorzichtige, zacht draperende gordijn.

Delicaat transparant met een zachte drapering. Linnen voile

Een gordijn in volledige vensterlengte, gemaakt van een buitengewoon lichte linnen voile kwaliteit. Het materiaalgewicht van linnen voiles ligt gewoonlijk tussen 140 en 160 g/m², maar ons gordijn heeft een materiaalgewicht van slechts 104 g/m² en een garengetal in schering en inslag van slechts Nm 36. Het heeft dus de typische heldere weving van een voile met een bijzonder delicate transparantie. De met canvas gebonden stof met zijn fijnkorrelige gevoel en karaktervolle structuur valt zacht en produceert een even zachte modulatie van het licht. Het gordijn is kant-en-klaar en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Alle randen zijn gezoomd.

Gordijnen van zuiver linnen

Van de traditionele weverij Vieböck in het Oostenrijkse Mühlviertel krijgen we gordijnen van zuiver linnen van buitengewone kwaliteit: het linnen wordt verkregen uit langvezelig vlas van Europese oorsprong en in de hoofdvestiging van het bedrijf in platbinding geweven. De gordijnen zijn kant-en-klaar en klaar voor onmiddellijk gebruik.

Productinformatie

Artikel nummer 27279

100% linnen. Oorsprong Europa. Basisgewicht 104 g/m². Machinewasbaar tot 40 °C; niet centrifugeren. De krimp is 3-4%. Kleur zuiver wit. De zoom is 10 cm breed, het gordijnband 5 cm breed. Geweven en geconfectioneerd in Oostenrijk. Levering zonder gordijnroede en ringen.
Breedte van het gordijn 180 cm
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu