Menu

Gootsteenborstel Graanwortel

Gootsteenborstel Graanwortel
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Milieuvriendelijk en krachtig. Afwassen met graanwortels.

  Je ziet het niet meteen, maar deze milieuvriendelijke afwasborstel is een echte krachtpatser. De gebonden graanwortels verwijderen moeiteloos grof vuil van pannen, potten en moeilijk schoon te maken vaatwerk. Hij pakt zelfs opgedroogde etensresten aan, bijvoorbeeld in de braadpan - en voelt altijd goed in de hand. Gewoon voor elk gebruik even laten weken in water, zodat de wortels wat soepeler zijn bij het afwassen. Als de afwasborstel zijn tijd heeft gehad, kan hij zelfs worden weggegooid bij het compost of gewoon in de tuin worden begraven, omdat hij volledig bestaat uit natuurlijke materialen die vervolgens gaan rotten.

  De afwasborstel is gemaakt door de Zweedse borstelfabrikant Iris Hantverk. Of de Zweden het idee om graanwortels te gebruiken voor afwasborstels hebben afgekeken van de Japanners is niet met zekerheid te zeggen. Wat wel zeker is, is dat dit type borstel (dan gemaakt van zachtere wortels) ook traditioneel thuis is in Azië en daar ook wordt gebruikt, bijvoorbeeld om olie in een wok of pan te verdelen of om matcha-thee te bereiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203851

   Graanwortel omwikkeld met een linnen lint. Gemaakt in Zweden. Lengte 14 cm, Ø 3 cm. Gewicht 30 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen