Waldkraft

Gootsteenborstel

Unie
Waldkraft
Gootsteenborstel
Unie
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Elegant gebogen. En functioneel

  In tegenstelling tot zijn tegenhangers, die geheel op de functie zijn gericht, heeft deze gootsteenborstel van geolied beukenhout een ronduit gewelfde en elegante vorm - de Duitse fabrikant noemt hem ook inwendig een zwanenhalsborstel. Maar het ziet er niet alleen goed uit, het ziet er ook goed uit in het gebruik. De borstelkop is iets slanker en komt daardoor beter door glas en flesopeningen. De licht uitlopende borstelharen komen goed in de hoeken en maken ook daar grondig schoon. Wij bieden de borstel aan met twee garnituren: Het zachte paardenhaar is geschikt voor glazen en delicaat porselein. De sterke Union trim verwijdert zwaarder vuil van potten en pannen. Union is een mengsel van natuurlijke vezels en bassine. Natuurlijke vezels zijn de elastische agavevezels die bestand zijn tegen zuur, alkali en hitte. Bassine zijn de sterke bladvezels van de sagopalm. Beide vezels zijn zeer breukvast en bestand tegen vocht.

  Productinformatie

  Artikel nummer 33580

   Lichaam van geolied beukenhout (herkomst Europa), met een gat voor een leren riem of iets dergelijks om op te hangen. Union of paardenhaar (herkomst Argentinië), hoogte 2,5 cm. L 24 x B 4 cm. Gewicht ongeveer 50 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen