Menu

Gillitzer zaagbokhout

Gillitzer zaagbokhout
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zaagbok. Voor het bewerken van rond en vierkant hout.

  Deze stevige zaagbok is ontwikkeld voor veilig werken met de kettingzaag. Twee delen worden in elkaar geschoven en geborgd door een (geborgde) vouwsluiting. De twee uit het midden geplaatste zaagruimtes voorkomen dat de zaag vastloopt en zijn uitzonderlijk diep dankzij de ver daaronder gemonteerde dwarsbalken; omdat alle delen van de zaagbok van hout zijn, kan het kettingzaagblad nergens vast komen te zitten. De verkorte draagarmen maken het mogelijk dicht bij het werkstuk te werken en de kettingzaag veilig te geleiden op klauwaanslagen. Ook geschikt voor het trimmen van afrasteringspalen, balken, enz.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79405

   Afgerond vierkant hout van sparrenhout (herkomst Duitsland), randlengte 6 cm, vouwklink van eikenhout. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 85,5 cm, breedte 56 cm, diepte 74,5 cm. Gewicht 12,5 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu