Invicta

Gietijzeren braadpan geëmailleerd ovaal

Nieuw
Invicta
Gietijzeren braadpan geëmailleerd ovaal
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Mijoteusen

  Ook bekend als eenpansgerechten. Mijoter is Frans en betekent "langzaam sudderen". De bodems van de mijoteusepannen zijn plat gevormd met een lichte kromming van 0,5 mm aan de binnenkant, waardoor de bodem na het opwarmen van de pan volledig in contact komt met de warmtebron. De potten hebben een condensatiedeksel: als er koud water of stukken ijs op het deksel worden gegoten, condenseert de damp in de pot en druppelt hij terug op het voedsel - het voedsel blijft sappiger, de groenten malser. Alle gerechten behouden die extra smaak die kenmerkend is voor goed koken.

  Geëmailleerd gietijzer. Van Invicta

  De traditionele Franse ijzergieterij Invicta - elke pot wordt hier in de verloren mal gegoten en met de hand ontbraamd - voorziet haar gebruiksvoorwerpen van email om ze tegen corrosie te beschermen: de potten zijn ondoorzichtig geëmailleerd, nauwelijks zichtbaar van buitenaf, en hebben allemaal een bodemdikte van 4 mm en een wanddikte van 2-3 mm.

  Kooktoestellen:

  Geschikt voor alle soorten fornuizen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207792

   Met deksel. Geëmailleerd gietijzer. Roestvrijstalen knop. Inhoud 8,5 liter. Bodem 28 × 20 cm, bovenkant 35 × 27 cm. Totale hoogte 17,5 cm (zonder deksel 13 cm), totale lengte 43,5 cm. Gewicht 7 kg. Gemaakt in Frankrijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen