Menu

Gezichtscrème met amandelolie

Gezichtscrème met amandelolie
  € 34,90Basisprijs: € 349,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Rijke gezichtscrème

  Lanoline en amandelolie zijn de basisingrediënten van deze zeer rijke gezichtscrème, die gemakkelijk wordt opgenomen, een licht verkoelend effect heeft en geen vettig laagje op de huid achterlaat. Het hydrateert en verstevigt de gevoelige huid van het gezicht. Extra verzorging komt van Sint-Janskruid en zonnebloemolie. De crème is delicaat geparfumeerd met roos en zeer zuinig.

  Benedictijnenklooster Chantelle

  Chantelle is bijna een fort, een oud romaans versterkt complex in de buurt van Vichy waar sinds 1853 benedictijnennonnen wonen: de abdij van St. Vincent. Het is niet een van de grote, beroemde kloosters, en toch heeft het ensemble van gebouwen hoog boven de stad veel charme en originaliteit. Alleen al daarom staat het klooster niet zelden op de route van reizigers die in het departement Allier rondkijken. Maar er is nog een reden om erheen te gaan, namelijk de lichaamsverzorgingsproducten van de zusters, die al sinds 1954 worden geproduceerd. Om de groeiende werklast aan te kunnen heeft het klooster nu een aantal goed opgeleide medewerkers in dienst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 81289

   100 ml potje
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters
   Menu