Menu
Kneisz Design

Geurend Hemisphere Lime Wood

Kneisz Design
Geurend Hemisphere Lime Wood
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Meer oppervlakte. Meer geur

  Waar geschaafd wordt, wordt geschaafd. Een deugniet die denkt aan "afval": zelfs schaafsel kan decoratief worden gemaakt als het tijdens de houtbewerking wordt verkregen alsof je een potlood slijpt. Deze opvallende lindehoutkrullen, gerangschikt in een halve bol, zijn niet alleen een blikvanger op tafel of in de vensterbank. Ze bieden ook een veel groter oppervlak bij hetzelfde volume, waarop essentiële oliën optimaal kunnen vervliegen en hun geuren kunnen verspreiden. De geurende hemisferen zijn zorgvuldig handgemaakt van lokaal lindehout. Het hout blijft natuurlijk; alleen als je het besprenkelt met een paar druppels essentiële olie verspreiden de hemisferen een delicate geur in de kamer. Welke essentiële olie u gebruikt hangt af van uw geurvoorkeuren; u vindt vele hoogwaardige geuren onder onze Manufactum oliën. Aangezien de lindehoutsnippers met de hand worden geassembleerd, kunnen de afmetingen van de geurbollen enigszins variëren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203291

   Halve bol van lindehout; Ø 12 cm. Hoogte 6,5 cm. Gewicht 45 g. Glasplaat Ø 15 cm, hoogte 1,5 cm. Gewicht 80 g.
   Opmerking: Etherische oliën kunnen verkleuring op het hout achterlaten, dit is geen reden tot klacht. Om verkleuring zoveel mogelijk te voorkomen beveelt de fabrikant het gebruik van synthetische geuroliën aan.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen