Horse Gear Innovations

Gereedschapsschort leer met canvas

Horse Gear Innovations
Gereedschapsschort leer met canvas
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zwabisch kwaliteitsproduct

  Dit schort is ook een gereedschapsriem. Het wordt om het middel gedragen en bevat vijf zakken voor klein gereedschap. Hij bevat alles wat je nodig hebt voor kleine klusjes in huis, op het erf en in de tuin - zodat je je handen vrij hebt als je je handen vol hebt.

  Duurzame combinatie van materialen

  De zware koeienhuid komt uit Zuid-Duitsland en wordt daar ook gelooid. De strak geweven canvas stof is net zo robuust en, met een lichte impregnering, bestand tegen vocht. De zakken zijn versterkt met messing klinknagels. Het gereedschapschort is met de hand gemaakt in een leerverwerkend bedrijf in de buurt van Schwäbisch Hall, waar ze vooral lederwaren voor paarden en ruiters en voor boogschutters produceren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41592

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: koeiensplitleer. Messing klinknagel en karabijnhaak. Gemaakt in Duitsland. Lengte 31,5 cm, breedte 60,5 cm. Gewicht 330 g. Levering zonder gereedschap.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen