Menu

Gereedschap voor verhoogd bed Jätklinge

Nieuw
Gereedschap voor verhoogd bed Jätklinge
29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Efficiënter wieden in het verhoogde bed.

Dat is wat dit handgereedschap, waarvan de kop u wellicht bekend voorkomt, u mogelijk maakt. Het is hetzelfde als ons onkruidmes met lange steel. Gemaakt van staal, de haak met één punt is aan één kant extra geslepen. Zo kunt u de grond in het verhoogde bed in één keer grondig losmaken, terwijl u tegelijkertijd ongewenst onkruid bij de wortel grijpt en ondersnijdt - zelfs wanneer de beplanting dicht op elkaar staat. Het iets kortere handvat van berkenhout is zeer stevig, maar weegt nauwelijks iets. Het is precies de juiste lengte om de grond in het verhoogde bed te bewerken: Zonder te hoeven bukken, kromtrekken of soortgelijke rugbrekende bewegingen uit te voeren, kunt u met de gereedschapskop de andere kant van de bedstee bereiken en het gereedschap zonder problemen gecontroleerd hanteren. Ook bij het werken in een dichtbegroeid tuinbed is dit gereedschap even veilig te gebruiken als een handgereedschap, maar de relatief lange steel maakt een groter bereik mogelijk. Deze versie van het wiedmes komt ook uit Rusland, het grote land van volkstuinders en zelfvoorzieners.

Productinformatie

Artikel nummer 207293

Handvat berkenhout onbehandeld (herkomst Rusland), lemmet staal. Lemmet lengte 10 cm, totale lengte met handvat 63 cm. Breedte van het handvat 4 cm. Totaal gewicht 410 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu