Geratherm

Geratherm klinische thermometer

Geratherm
Geratherm klinische thermometer
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Altijd klaar. Klinische thermometer

  "Klassieke" koortsthermometers zoals deze hebben een onschatbaar voordeel: ze werken zonder batterijen en zijn dus altijd klaar voor gebruik. Het capillair van ons model - vervaardigd door het Thüringse medische technologiebedrijf Geratherm - is gevuld met een gallium-indium-tinlegering. Het is niet giftig, maar tegelijkertijd uiterst nauwkeurig: de maximale meetafwijking is 0,15 °C. De glazen behuizing maakt een hygiënische reiniging mogelijk. Een schudhulp wordt meegeleverd om het schudden van de meetvloeistof te vergemakkelijken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87613

   Meetbereik van 35 °C tot 42 °C. Lengte 13 cm. Gewicht 7 g. Geleverd met plastic opbergdoos en schudhulp voor het terugvoeren van de meetvloeistof.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen