Menu

Geldclip leer

Geldclip leer
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Voor het veilige schijnbestaan. Of de afschaffing van munten

  Of je nu reist met alleen wat los kleingeld op zak of helemaal zonder munten, meestal heb je nog steeds bankbiljetten en een paar kaarten bij je, ook al wijst alles op de afschaffing van contant geld. Als u de biljetten niet als een verwarrende kluwen in uw zak wilt dragen, kunt u een geldclip gebruiken om niet alleen uw gevoel voor orde en veiligheid te tonen, maar ook hoeveel u bij u hebt. Dat is bij onze geldclip slechts ten dele het geval, want de twee leren hoesjes beschermen het geld tegen mechanische invloeden en nieuwsgierige blikken, en bevatten elk ook een vakje voor creditcards.

  De sterke koeienhuid is aniline geverfd en niet verder behandeld, zodat het zijn natuurlijke nerf toont. De opengewerkte en ongevoerde geldclip is niet omvangrijk en past netjes in elke broek- of jaszak.

  Ontwerpprincipe. Concentratie op het essentiële

  Sinds de jaren tachtig staat de Ackermann-leerfabriek voor ambachtelijke en grondstofbesparende productie. Zij gebruikt uitsluitend hoogwaardige ledersoorten die gelooid zijn met minerale, plantaardige of dierlijke stoffen (bijvoorbeeld visolie in het geval van hertenleer) - in Duitse en Europese looierijen. De ontwerpen van Beate Sedlacek en Karl-Henning Hohmann zijn gemaakt - Bauhaus zegt hallo - voornamelijk op basis van functie en zijn altijd gericht op het betreffende leer en zijn oppervlak. Het resultaat is een helder, tijdloos ontwerp zonder overbodige details, waarin elke naad zijn functionele, delicate rechtvaardiging heeft en het leer al zijn sterke kanten kan laten zien, inclusief zijn visuele en haptische kwaliteiten. De ontwerpen worden door ervaren naaisters op de beste tassenmanier gerealiseerd. Ackermann produceert het merendeel van de artikelen in het hoofdkantoor in Lüneburg, speciale productlijnen worden gemaakt in een Tsjechisch partnerbedrijf.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34033

   Runderhuid (dikte 2,4-2,6 mm), plantaardig gelooid, herkomst Spanje. Metalen fittingen. Gemaakt in Duitsland. Breedte 10 cm, hoogte 9,5 cm. Gewicht 55 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen