Menu

Gegoten aluminium slangpilaar

Gegoten aluminium slangpilaar
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag historische modellen voor onze producten. Zo hebben wij bijvoorbeeld sinds enkele jaren deze slangenpaal weer exclusief voor ons laten produceren.

  Beschermt teder groen.

  Het is vervelend als je de tere scheuten van je bloemen of groenteplanten afknijpt als je aan de tuinslang trekt (het wordt haarfijn als je dit doet met een zware rubberen slang). Deze stevige slangdeflector van gegoten aluminium kan op de hoeken van de bedden worden geplaatst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76424

   Gegoten aluminium, zwart gedompeld. Lengte 30 cm, Ø 6,5 cm. Gewicht 800 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu