Menu

Gegalvaniseerde stalen graskant

Gegalvaniseerde stalen graskant
  € 9,90Basisprijs: € 8,39/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Op het randje

  Een graskant van flexibel, gegalvaniseerd en dus tegen roest beschermd plaatstaal: hiermee kunt u voorkomen dat het gras in de directe omgeving van het gazon de bloemperken en verharde paden binnendringt. Ze kunnen ook worden gebruikt om borders en gazons op te hogen. Het inbrengen van het gras is zeer eenvoudig: Gebruik een spade om een smal kanaal van ongeveer 8-10 cm diep te snijden, waarin de elementen van plaatstaal worden geplaatst. Twee of meer randen worden met elkaar verbonden door ze in elkaar te schuiven, in een rechte lijn of onder een hoek van maximaal 90°.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85846

   Gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal (dikte 0,6 mm) en flexibel. Hoogte 13 cm, lengte 118 cm. Gewicht 790 g. 1 stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu