Menu

Gegalvaniseerd stalen balkonverhogingsbed

Smal
Gegalvaniseerd stalen balkonverhogingsbed
Smal
179,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Weerbestendig alternatief.

Compact gebouwd, opent dit verhoogde bed de mogelijkheid om tuinbouwsuccessen te boeken, zelfs op een klein balkon. Het is geschikt voor de teelt van kruiden, salades, courgettes, komkommers of snijbiet; het is niet geschikt voor diepwortelende groenten zoals wortelen. En omdat zelfs balkonbezitters niet beschermd zijn tegen de grillen van het weer, is dit verhoogde bed gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal en dus absoluut weerbestendig - het trotseert zelfs de slechte(re) grillen van de natuur.

Voorkom wateroverlast. Maak opslagruimte.

De bak van het verhoogde bed bevindt zich op een optimale werk- en oogsthoogte. De bodem loopt lichtjes af naar het midden, zodat overtollig water - bijvoorbeeld na een zware regenbui - gemakkelijk kan weglopen en waterverzadiging wordt voorkomen. Het rubberen inzetstuk in het midden, dat naar beneden toe uitloopt, zorgt er ook voor dat het water kan weglopen in een bak die eronder is geplaatst. Er is ook voldoende opbergruimte onder het verhoogde bed voor lege potten, klein gereedschap, de gieter of de grondzak.

Tuinieren op hoog niveau. Natuurlijke intensivering

Vooral wanneer de ruimte beperkt is, biedt de oude tuinbouwtechniek van het verhoogde bed de mogelijkheid om de tuinbouw op natuurlijke wijze te intensiveren en de oogsten te vermenigvuldigen zonder toevoeging van extra meststoffen; in Zuid-China wordt al eeuwenlang intensief geteeld op verhoogde bedden en wordt gebruik gemaakt van de bijzondere vruchtbaarheid en opbrengst van deze teeltvorm. Een recentere ontwikkeling is het verhoogde bed, dat vele voordelen te bieden heeft: de bodemtemperatuur is aanzienlijk hoger dan in de open lucht, omdat de afbraakprocessen en de constructie - de zijwanden worden rechtstreeks door de zon belicht - tot verwarming leiden. De hogere temperatuur maakt tot drie oogsten per jaar mogelijk, aangezien de zaden sneller ontkiemen en de groenten vroeger rijpen. De juiste vulling kan de beste bodemkwaliteiten opleveren als voorwaarde voor een optimale plantengroei - ongeacht de bodemomstandigheden die verder in de tuin heersen. Verhoogde bedden moeten planmatig worden opgebouwd van grove takkenstekken tot humusbedekking. Bij elke variant voegen wij instructies bij. En: in tuinen die zwaar zijn aangetast door slakken of woelmuizen, biedt een verhoogd bed betere mogelijkheden voor bestrijding en plaagbestrijding.

Afleveringsbon:

Levering is gedemonteerd.

Productinformatie

Artikel nummer 66233

Gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal, rubber voetdoppen en pluggen.
In de smalle versie vindt het verhoogde bed zelfs op het kleinste balkon een plaats. H 84 × B 100,5 × D 41 cm. Binnenafmetingen van de trog 18 × 99,5 x 40 cm. Volume 71 l. Gewicht 11,3 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu