Menu

Gedachte ankers gesmeed

Gedachte ankers gesmeed
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Vaste standaard

  Dit gedachteobject uit de kloostersmederij van de abdij van Königsmünster is vrij eenvoudig: een ijzeren blok en een klein "anker", eveneens van ijzer en voorzien van een magneet. Wat kun je ermee doen? Op een heel praktische manier kun je belangrijke notities opschrijven. Bevestig belangrijke affirmaties en mediteer erop, en plaats ze onder het blok zodra ze verinnerlijkt zijn. Kijk naar het object als zodanig, denk er over na...

  Een stad op een berg: Abdij Königsmünster in Meschede

  Volgens een oud Latijns vers verkozen de Zisterzienser voor hun kloosters valleien, de Benedictijnen bergen, de Franciscanen kleine steden en de Jezuïeten grote steden: "Bernhardus valles, montes Benedictus amabat, / oppida Franciscus, magnas Ignatius urbes". De benedictijnen van de abdij Königsmünster hebben zich hier zeker aan gehouden, want hun klooster torent hoog boven de Sauerlandse stad Meschede uit. Vanuit vogelperspectief kun je zien dat het een echt kloosterstadje is: op de voorgrond het gymnasium en de kloostergebouwen, geflankeerd door het Stiltehuis en de "Oase", verder naar achteren de werkplaatsen met smederij, timmerwerk en landbouw. Dit alles is ingebed in een parkachtige tuin.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27153

   Meditatieobject van ijzer, bestaande uit een blok en een anker met magneet. 13 × 4 × 4 cm. Gewicht 1,6 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters