Menu

Gebreide muts Unisex

Blauwgroen
Gebreide muts Unisex
Blauwgroen
59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Beanie. Variabel draagbaar

Beanies lijken formeel op bobble mutsen, maar hebben in tegenstelling daarmee geen pompon. Zij danken hun naam waarschijnlijk aan de Engelse term "bean" voor het menselijk hoofd. Door hun vorm kunnen ze op verschillende manieren gedragen worden. Inis Meáin maakt deze beanies van gemêleerde garens, waarvan de meeste gemaakt zijn van zachte, verwarmende merinowol, met een beetje linnen voor de goede orde. De gebreide stof voelt stevig aan, maar is ook aangenaam zacht op de huid. Een smal geribd manchet vormt de afwerking.

Knitwear traditie. Inis Meáin

De Aran-eilanden, gelegen voor de kust van Galway Bay aan de westkust van Ierland, zijn in de wereld vooral bekend om de breikunsten van hun inwoners. Inis Meáin (uitgesproken als Inisch Maan), het middelste van de drie eilanden, herbergt - naast minder dan 200 inwoners - een gelijknamige breifabriek, die er al sinds de oprichting in de jaren zestig door de toegewijde Dubliner Tarlach de Blacam breigoed met een lokaal karakter en van eerste kwaliteit produceert - overeenkomstig het motto van het bedrijf: "Go maire tú is go gcaithe tú é." ("Moge je lang leven om het te dragen").

Productinformatie

Artikel nummer 203434

95% scheerwol, 5% linnen. Gemaakt in Ierland. Universele maat
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu