Menu
Eribé

Gebreide herentrui

Grijsblauw
Eribé
Gebreide herentrui
Grijsblauw
  Grijsblauw
  M
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Zacht en verwarmend. Gemaakt van zuivere scheerwol

  Verwarmende trui van zuiver scheerwol met een levendige gemêleerde look in het breisel. De hals, mouwen en romp zijn afgewerkt met gebreide ribboorden, die door hun tweekleurigheid een opvallend contrast vormen met de rest van de trui.

  Breiwerk uit Schotland. Eribé

  Eribé is het in de Schotse Borders gevestigde breigoedlabel van Rosemary Eribé. Zij richtte het in 1986 op uit een persoonlijke liefde voor Schotse breigoed - nadat zij was afgestudeerd aan het Scottish College of Textiles in Galashiels. Op deze basis heeft zij zich sindsdien enthousiast gewijd aan de Schotse breitraditie. Naast de overgeleverde Fair Isle en Aran patronen richt Eribé zich ook op hedendaags breiwerk. Elk stuk in de collectie wordt intern ontworpen - met de ervaring van drie decennia en creatieve verbeelding - en de bijpassende garens worden met minutieus enthousiasme geselecteerd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 208434

   100% scheerwol. Gemaakt in Groot-Brittannië. Ruglengte in maat L = 66 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen