Almira Sadar

Gebreide geometrische ruit

Exclusief
Almira Sadar
Gebreide geometrische ruit
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Bij onze zoektocht naar ongewone textielproducten treden wij vaak in nauwe dialoog met ontwerpers en fabrikanten. Dit resulteert vaak in een gezamenlijk project, soms kleiner, soms uitgebreider. Hier is het resultaat een zachte deken van merinowol, die je in dit ontwerp alleen bij Manufactum kunt krijgen.

  Textiel en patronen als passie. Almira Sadar.

  Almira Sadar maakte enkele jaren geleden van haar passie voor kleur en patroon haar beroep. Sinds 2013 ontwerpt ze kleding en woningtextiel in haar atelier in Ljubljana. Geïnspireerd door de Sloveense cultuur en gebruikmakend van traditionele technieken, creëert zij individuele stukken die niet seizoensgebonden of aan het verleden gebonden zijn, maar haar eigen moderne handtekening dragen.

  Fijne merino wol. Gebreide geometrie.

  Gebreide dekens zijn warmer dan geweven dekens met hetzelfde basisgewicht omdat zij volumineuzer zijn en daardoor meer warmte-isolerende lucht kunnen vasthouden. Ze liggen lekkerder, vooral als het materiaal zo fijn en zacht is als de merinowol die hier is gebruikt. Almira Sadar heeft ze gebreid in jacquardtechniek, zodat beide zijden hetzelfde geometrische patroon vertonen - in tegengestelde kleuren. De twee smalle zijranden eindigen met een zwarte en grijze streep. De deken wordt gemaakt in een familiebedrijf in Ljubljana, en u kunt hem alleen bij ons in deze kleurstelling krijgen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10097

   100% wol. Herkomst Zuid-Afrika. Basisgewicht 425 g/m². Garengetal Nm 15. Kleur zwart-beige, met zwart-grijze streep aan de smalle kant. Gemaakt in Slovenië. 120 × 210 cm. Gewicht 1.000 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten