Menu

Gebreide geometrische plaid

Nieuw
Exclusief
Gebreide geometrische plaid
289,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Bij het zoeken naar ongewoon textiel komt het vaak voor dat wij in nauw overleg treden met ontwerpers en fabrikanten. Dit resulteert vaak in een gezamenlijk project, soms kleiner, soms omvangrijker. Hier is het resultaat een zachte deken van merinowol, die je in dit ontwerp alleen bij Manufactum kunt krijgen.

Textiel en patroon met passie. Almira Sadar .

Een paar jaar geleden maakte Almira Sadar van haar passie voor kleur en patroon haar beroep. Sinds 2013 ontwerpt ze kleding en woningtextiel in haar studio in Ljubljana. Geïnspireerd door de Sloveense cultuur en met gebruikmaking van traditionele technieken, creëert zij individuele stukken die noch de seizoentrends volgen, noch aan het verleden gebonden zijn, maar haar eigen moderne signatuur dragen.

Fijne merinoswol. Gebreide geometrie.

Gebreide dekens zijn warmer dan geweven dekens met hetzelfde basisgewicht omdat ze volumineuzer zijn en daardoor meer warmte-isolerende lucht kunnen vasthouden. Ze knuffelen beter, vooral als het materiaal zo fijn en zacht is als de merinowol die hier is gebruikt. Almira Sadar breit ze in jacquardtechniek, zodat beide zijden hetzelfde geometrische patroon vertonen - in tegengestelde kleuren. De twee smalle zijranden zijn afgewerkt met een zwarte en grijze streep. De deken wordt gemaakt in een familiebedrijf in Ljubljana, en u kunt hem alleen in deze kleurstelling bij ons krijgen.

Productinformatie

Artikel nummer 10097

100% wol. Oorsprong Zuid Afrika. Basisgewicht 425 g/m2. Aantal garen Nm 15. Kleur zwart-beige, met zwart-grijze streep aan de smalle kant. Indien nodig kunt u de deken met de hand wassen met een beetje wolwasmiddel. Gemaakt in Slovenië.
120 × 210 cm. Gewicht 1.000 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu