Menu

Gazonrand rubber

Gazonrand rubber
  € 27,90Basisprijs: € 5,58/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Flexibel gelegd. Effectief gescheiden.

  In de grond gegraven tussen gazons en perken, scheidt deze graskant van rubber (gerecycleerd) effectief verschillende tuinzones. Voor dit doel kunt u zelfs de 3 mm dikke, elastische tape op maat knippen alvorens deze te "leggen" - dit gaat gemakkelijk met een geschikte sterke schaar. Het robuuste materiaal van de graskant is zeer duurzaam en bestand tegen weersinvloeden en mechanische belasting - een onzachte stap met een werkschoen of eroverheen rijden met een geladen kruiwagen zal het niet beschadigen. Let op: De rand is niet geschikt voor het uitvlakken van hoogteverschillen tussen verschillende oppervlakken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85774

   Gemaakt van rubber (gerecycled). Vorstbestendig en ongevoelig voor sterk zonlicht. De graskant wordt ingegraven tot een diepte van ongeveer 12 cm. Hoogte 15 cm, lengte 5 m. Materiaal dikte 3 mm. Gewicht 2,4 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen