Menu

Garderobespiegel eikenhout

Nieuw
Garderobespiegel eikenhout
199,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De garderobespiegel is niet omlijst, maar slechts gevat in twee eiken latten.

Eenvoudig en aangrijpend

Deze eenvoudige, zelfs shakerachtige kastenserie van geolied eikenhout wordt in het Zwarte Woud vervaardigd en overtuigt door zijn constructieve details. De spiegel, bijvoorbeeld, is noch lijstloos, noch omlijst, maar omlijst door eenvoudige houten latten aan de boven- en onderkant. Op die manier gaat het op in het rechtlijnige ensemble. De spiegel en de console zijn even breed, zodat de elementen een evenwichtige eenheid vormen wanneer zij samen worden gemonteerd.

Productinformatie

Artikel nummer 37601

Spiegelglas, stroken van geolied eikenhout (herkomst Duitsland). Aan de achterkant met twee metalen sleutelgat hangers. Hoogte 70,5 cm, breedte 37,5 cm, diepte 2 cm. Gewicht 2,6 kg. Inclusief schroeven en pluggen.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu