Menu
Ohto

Gachuck klemmen plaatstaal

(100 stuks)
Ohto
Gachuck klemmen plaatstaal
(100 stuks)
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Omkeerbare klemming. Met Gachuck.

  Nietjes voor het bijvullen van de nietmachine Gachuck (spreek uit: gatschak). Door middel van een schuifmechanisme wordt het nietje bij de opening verbreed en over losse papieren (tot 25 vel) geschoven. Het nietje houdt ze dan betrouwbaar op hun plaats. De clips kunnen gemakkelijk weer worden verwijderd (zoals paperclips) zonder het papier te beschadigen. Daardoor zijn ze herbruikbaar en - als je de papieren zijdelings verbindt met telkens twee of vier nietjes - ook geschikt om tijdelijk (want omkeerbaar) in te binden. De verpakking bevat 100 nietjes van vernikkeld staal. In ons assortiment vindt u ook de Gachuck nietmachine.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206279

   100 nietjes van vernikkeld staal voor de Gachuck nietmachine. Gemaakt in Japan. Breedte 16 mm. Totaal gewicht ongeveer 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen