Menu

Gabion waterkraanzuil

Gabion waterkraanzuil
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Gemaakt van gabion draad

  Deze slanke zuil is gemaakt van de duurzame roestwerende draad die gewoonlijk wordt gebruikt om schanskorven te maken. Het staat op een vierkante basisplaat van staal, die gemakkelijk te verankeren is: Wij leveren vier "haringen" voor bevestiging op losse grond; op vaste grond kunt u de bodemplaat gewoon vastschroeven. Een slang wordt aangesloten op de onderaan geïnstalleerde stop; de kraan voor het aftappen van water is zo geplaatst dat zelfs hoge vaten eronder kunnen worden geplaatst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26591

   Gabion Staaldraad (staven Ø max. 4 mm) met zink-aluminium coating, thermisch verzinkte stalen bodemplaat en waterleiding, messing kraan met 3/4" buitendraad en slangaansluitplug. Vier stalen grondankers meegeleverd. Hoogte 90,5 cm, schanskorf 19 x 19 cm, bodemplaat 28 x 28 cm. Gewicht 4,9 kg. Wij leveren de waterdispenser gemonteerd, maar zonder vulmateriaal en tuinslang. Er zijn geen grenzen aan de ontwerpmogelijkheden; wij raden natuurlijke stenen aan - eventueel in verschillende kleuren, in rijen gelegd - met een korrelgrootte van 25-60 mm, die u bij bouwmarkten kunt verkrijgen. Per kolom is ongeveer 50 kg stenen nodig.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu