SIDE BY SIDE

Fruit On Air fruitplank

SIDE BY SIDE
Fruit On Air fruitplank
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De beste oplossing voor het bewaren van fruit: FRUITS ON AIR is een klein opbergmeubel dat niet alleen ruimtebesparend maar ook decoratief is. Veel verschillende soorten kunnen veilig worden opgeslagen op drie niveaus. Dankzij een goede ventilatie aan alle kanten is het fruit langer houdbaar. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat er weinig ruimte nodig is. De ontwerpster Marisa Christl is lid van het team MAGAZIN. Haar werk werd ontwikkeld als onderdeel van een project aan de Ecosign Universiteit in Keulen.

  Side by Side

  Producten van een bijzondere fabrikant: De geschiedenis van SIDE BY SIDE is gebaseerd op een initiatief van de productontwerpster Sabine Meyer. Tien jaar geleden maakte zij kennis met het werk van de timmerwerkplaats Wendelstein Werkstätten in de Beierse uitlopers van de Alpen en daarmee met de vaardigheden en het enthousiasme van de gehandicapte ambachtslieden die daar in productie zijn. Sindsdien worden er hoogwaardige producten, goed ontworpen door haar en andere productontwerpers, geproduceerd in het beste vakmanschap.

  Dit is een indrukwekkend bewijs dat productkwaliteit en sociaal engagement elkaar perfect aanvullen. Het succes van SIDE BY SIDE spreekt voor zich: bij voorkeur gemaakt van lokaal hout en behandeld met milieuvriendelijke oliën, wassen of vernissen, zijn de producten inmiddels bekroond met een groot aantal designprijzen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207785

   Afmetingen: B 35 × D 12 × H 34 cm
   Gewicht: 280 g
   Materiaal: ash (herkomst: Duitsland), ronde spijlen: esdoorn (herkomst: Duitsland), lederen band
   Design: Marisa Christl
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen