Menu

Friction de Foucaud

Friction de Foucaud
37,90 €Basisprijs: 75,80 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Het verfrissende water.

Een "zweep tegen vermoeidheid", zo omschrijft de fabrikant Lucienne Merle zijn oude essentie. Merle heeft het lange tijd aan het Franse leger geleverd; daar en voor sportdoeleinden heeft de Eau de Cologne zijn waarde bewezen voor het kalmeren, ontspannen en verfrissen na fysieke inspanning. Het is enorm verkwikkend en geeft een gevoel van ontspanning wanneer het wordt ingewreven - bij voorkeur met een massagehandschoen. De verfrissende bestanddelen (kamfer, menthol, essentiële oliën) zijn opgelost in 65% alcohol. Alleen voor uitwendig gebruik, zeer zuinig.

Productinformatie

Artikel nummer 24297

Kalmeert, ontspant en verfrist na fysieke inspanning.

500 ml glazen fles.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu