Menu

Florascent Geuren

Florascent Olfactive Art Collection
Olong
Florascent Geuren
Florascent Olfactive Art Collection
Olong
Olong
54,90 €Basisprijs: 1.830,00 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Parfumerie en boekdrukkunst gecombineerd - Florascent's Olfactive Art Collection

Voor de Olfactive Art Collection maakt Florascent's huisparfumeur Roland Tentunian opnieuw gebruik van pure bloemenessences en maceraten van aromatische planten, die speciaal voor het parfumhuis in Karlsruhe worden geproduceerd. De composities zijn geïnspireerd op geuren uit de natuur (bijvoorbeeld kumquat en olong), op de geschiedenis van het parfum (Le Gantier) of op olfactorische indrukken en geurschetsen, die met de fijne, natuurlijke geuren worden omgevormd tot zeer uiteenlopende parfums.
Niet alleen de geuren zelf, maar ook hun verpakking zijn kleine kunstwerkjes: ze worden in reliëf gedrukt met behulp van traditionele boekdruktechnieken met een zogenaamde Heidelberg drukplaat. Deze oude drukpers kan gewoonlijk alleen afdrukken op papier tot A3-formaat, maar hij kan afdrukken van zeer hoge kwaliteit produceren, evenals reliëfdruk, rillen en stansen. De inkten bestaan uit pigmenten en hennepolie.

Florascent. Karlsruhe

De parfumfabriek van Karlsruhe, Florascent, volgt de traditie van de Europese parfumkunst van de 17e eeuw. Er worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt in de vorm van de fijnste bloemenessences en speciaal vervaardigde maceraten van aromatische planten - iets wat tegenwoordig uiterst zeldzaam is. Zij geven de geuren van Florascent, of het nu Eau de Toilette of Eau de Parfum is, hun natuurlijkheid en onvervalste uitstraling en geven ze een onmiskenbaar karakter tijdens een rijpingsperiode van enkele maanden.

Productinformatie

Artikel nummer 88899

30 ml flacon met verstuiver
Olong:
Deze door en door frisse en ongecompliceerde uniseksgeur voor elke dag komt tot leven met bergamot en citroen in de topnoot, gevolgd door oolongthee en osmanthusbloesem in de hartnoot. Met een even frisse en licht houtachtige basis van cistus en cipres. Eau de Parfum voor vrouwen en mannen.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu