Menu

Flessendrager eik en es

Nieuw
Flessendrager eik en es
189,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Drager, opbergdoos, krukje en bijzettafeltje.

Dit kleine meubelstuk van Beiers eiken- en essenhout is bestemd voor verschillende functies, die bijna volledig worden omschreven als zitten en drinken. In het algemeen is het een drager voor acht wijn- of waterflessen, die zowel voor vervoer als voor opslag kan worden gebruikt. Omgedraaid of omgekeerd wordt het een krukje (waarop men zich bijvoorbeeld kan ontspannen na het dragen van flessen over lange afstanden) of een klein bijzettafeltje, afhankelijk van de positie, met de mogelijkheid om een voorraad wijn te bewaren.
Zijn opmerkelijke esthetische aantrekkingskracht vloeit voort uit de contrasten die door de constructie en de materiaalkeuze worden gecreëerd: tussen het levendige lichte essenhout en het donkerder eikenhout van het flessenframe en de ronde staaf die als handvat fungeert, tussen de nerven van het essenhout en de houten oppervlakken aan de voorkant, die zichtbaar zijn door de zijdelen die op positieve wijze met de voet zijn verbonden. Het stuk, ontworpen door Christoph Böninger in 2015, is vervaardigd door Auerberg in Beieren en heeft inmiddels zijn weg gevonden naar de Neue Sammlung in München.

Productinformatie

Artikel nummer 32021

Eik en es (herkomst Duitsland), geolied . Hoogte 33,5 cm, breedte 42 cm, diepte 20 cm. Gewicht 3,3 kg. Max. Laadgewicht 100 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu