Menu

Flaig Präzisions manometer

Flaig Präzisions manometer
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Het winterseizoen voor de auto.

  "De uitrusting van motorvoertuigen moet zijn aangepast aan de weersomstandigheden", schrijft het Reglement Verkeersregels (StVZO) voor en daarmee worden natuurlijk ook de banden bedoeld. Daarom is het raadzaam de auto tijdig winterklaar te maken. De beproefde vuistregel is: winterbanden van oktober tot Pasen. Of u de banden nu zelf vervangt of laat vervangen, het is raadzaam vooraf een idee te krijgen van het bandenprofiel. De bandenprofielmeter Brass helpt u daarbij. Met de handige drukmeter kunt u de bestaande bandenspanning controleren - zelfs op het reservewiel, dat vaak wordt vergeten. En als u bij het wisselen van de banden gebruik wilt maken van de mogelijkheid om minder zichtbare delen van de carrosserie te inspecteren, is de LED inspectielamp een effectief hulpmiddel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 65273

   Een kleine, zeer nauwkeurige bandenspanningsmeter voor het dashboardkastje. Het geeft de bepaalde druk (tot 4 bar) "staand" weer, d.w.z. ook na verwijdering van het ventiel - met een maximale afwijking van 1%. Meetbereik 0-4 bar. 5,5 cm Ø, lengte 11,5 cm, breedte 2,5 cm. Gewicht 110 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen