Menu
CUBELETICS

Fitness Kubus

Opleiding
CUBELETICS
Fitness Kubus
Opleiding
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Met oefeningen om spierkracht te trainen zonder extra apparatuur.

  Kubus circuit training. Functioneel, effectief en gevarieerd.

  Deze vier kleine houten kubussen zijn uw trainers voor een intensieve full-body workout of een eenheid met rek- en strekoefeningen: Drie kubussen tonen 18 oefensymbolen, met elk één kubus voor het trainen of strekken van de voorste rompspieren, de rugspieren en de benen. Met hen gooi je gewoon de dobbelstenen voor je training zonder dat je hoeft na te denken over de keuze van de oefeningen en hun volgorde - de dobbelstenen doen dat voor je. De training is altijd evenwichtig omdat alle belangrijke spiergroepen van het lichaam worden aangesproken. En het is gevarieerd, want bij elke worp met de dobbelstenen is er een nieuwe combinatie van oefeningen - er zijn 216 combinaties mogelijk. De vierde dobbelsteen geeft het aantal herhalingen of de duur aan. Nu is het aan jou of je het bij één run laat of er meerdere aanpakt. Je kunt ook een tijd instellen waarbinnen je zoveel mogelijk rondes aflegt.

  Full-body workout voor binnen, buiten en onderweg.

  Zowel de fitnesskubussen als de oefeningen nemen weinig ruimte in beslag. De handige blokjes passen in uw bagage en de oefeningen kunnen zelfs in uw hotelkamer worden gedaan. U kunt de trainingsblokjes ook meenemen als u gaat joggen en onderweg een training doen. Van armheffen en bergbeklimmen tot planken en squats, alles wat belangrijk is in een full-body training komt aan bod, maar vooral de been- en rompspieren profiteren van de kubustraining, evenals de rompstabiliteit. Als tegenwicht voor de spiertraining is een eenheid van rekoefeningen een goed idee, die je kunt samenstellen met de Flexibiliteitsblokjes. Ook hier komen alle spieren en lichaamsdelen aan bod. Ken je niet alle oefeningen? Geen probleem. Inbegrepen zijn 18 kleine kaartjes waarop de bewegingsreeksen in detail worden uitgelegd. En er is ook een linnen tas om alles onderweg bij elkaar te houden. Nu hoef je alleen nog maar te dobbelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203076

   Met 4 dobbelstenen (randlengte 3 cm) van onbehandeld beukenhout en 18 kaarten (9 × 9 cm) met uitleg van de oefeningen. 3 van de kubussen hebben oefensymbolen, de vierde kubus heeft getallen. Kaarten van gecoat gerecycled karton. Transporttas van linnen. Gemaakt in Duitsland. Geleverd in kartonnen doos (H 10,5 × B 10,5 × D 9 cm). Gewicht 200 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen