Menu

Fijn composteer plaatstaal

Fijn composteer plaatstaal
399,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Alternatief voor de doorworpzeef

Dit met de hand bediende apparaat dient als alternatief voor de doorworpzeef. De compost wordt in de trommel gevuld, met de draaiende spindel tegen de zeef gedrukt en valt als fijne compost door de ca. 10 mm brede mazen naar beneden - bij voorkeur in een bak eronder. De niet-recycleerbare onderdelen kunnen gemakkelijk uit het toestel worden verwijderd door het achterwaarts te draaien via de geopende residuklep. De slinger kan aan de rechter- of linkerkant worden gemonteerd.

Productinformatie

Artikel nummer 60358

Frame van stalen buizen (ca. 2 cm Ø), behuizing van plaatstaal. Hoogte 106 cm, breedte 88 cm, diepte 48 cm. Gewicht 18 kg. De levering is gedeeltelijk gemonteerd, montage-instructies zijn bijgesloten.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu