Menu

Fagus graafmachine

Fagus graafmachine
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De gelede reus

  De relatie van kinderen tot bouwplaatsen kan met één woord worden beschreven: Fascinatie. Of het nu de drukte van de bouwplaats is of de indrukwekkende omvang van de bouwplaatsvoertuigen, de aandacht van kinderen wordt meestal onmiddellijk getrokken wanneer zij een bouwplaats passeren. Door de enorme omvang van de bouwplaatsvoertuigen lijken ze op reuzen uit een sprookje, op draken die hongerig naar huizen happen, op dinosaurussen die de aarde afzoeken naar iets te eten. En als we eerlijk zijn, staan we nog steeds als volwassenen voor die machtige shovelgraafmachines en bulldozers, voordumpers en betonmolens en verwonderen ons.

  Deze graafmachine van beukenhout is ook van indrukwekkend formaat: hier houden zowel de jongeren als de volwassenen een massieve en tegelijkertijd functionele bouwmachine in hun handen. De graafmachinetoren glijdt soepel over zijn rubberen rupsbanden en kan in alle richtingen worden gedraaid. En dankzij een uitgekiend mechanisme kan de scharnierende schoparm door middel van een hendel soepel met één hand worden bewogen. Of het nu gaat om het scheppen van de houten blokken op het speeltapijt, de maïskorrels en bonen uit de actiebak of het zand in de doos op het veld, de schopgraafmachine voert geduldig en krachtig uit wat de greep van het kind - graag ook moedig uitgevoerd - van haar verlangt.

  Natuurlijk Fagus. Houten speelgoed uit overtuiging

  Hout heeft alles wat goed speelgoed nodig heeft: Met deze overtuiging staat het merk Fagus sinds 1982 voor hoogwaardig houten speelgoed, dat zo robuust is dat het van generatie op generatie kan worden doorgegeven. In een werkplaats voor mensen met een handicap in Noordrijn-Westfalen worden alle randen zorgvuldig afgeschuind en geschuurd, en worden alle afzonderlijke onderdelen netjes in elkaar geschoven, van pluggen voorzien en gelijmd. In de geest van het timmermansambacht kunnen metalen onderdelen zoals spijkers of schroeven dus geheel achterwege blijven. De beschermende oppervlaktebehandeling is een transparante vernis (lak op waterbasis), zodat de natuurlijk gegroeide structuur van het hout zichtbaar blijft. Tot en met het ontwerp is het houten speelgoed van Fagus gericht op functionaliteit en duurzaamheid. Onafhankelijk van trends en modes inspireert het bewust gereduceerde ontwerp de creativiteit van kinderen en opent het ruimte voor vrije interpretatie en veelzijdig gebruik. Zelfs na jarenlang gebruik laat het houten speelgoed zelfs de jongste gezinsleden genieten van natuurlijk spel waarin hun verbeelding zich vrij kan ontwikkelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206546

   Graafmachine met twee bijpassende speelfiguren. Lichaam en figuren van gelakt beukenhout, rubberen rupsbanden. Grondvlak van het onderstel 22 × 17 cm. Incl. graafarm maximale lengte 46 cm, maximale hoogte 41 cm. Gewicht 1,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen