Menu

Essedue elektrische snijmachine model 195

Essedue elektrische snijmachine model 195
419,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zwaartekracht snijder. Elektrische snijmachine uit Italië.

Het bedrijf Essedue, gevestigd in de hoger gelegen Italiaanse provincie Pavia, brengt meer dan een kwart eeuw ervaring in de bouw van snijmachines voor de gastronomie en de huishouding in zijn machines in. Tot op de dag van vandaag is geen enkel onderdeel van de productie uitbesteed - van het gieten van de ruwe onderdelen tot het frezen en boren tot de assemblage en kwaliteitsborging, alle werkstappen vinden plaats in de fabriek in Cura Carpignano. Wij bieden een snijmachine aan als huishoudelijk apparaat, dat eigenlijk een horecatoestel is en regelmatig zijn geschiktheid bewijst door vaker te worden gebruikt in hotel- en restaurantkeukens - althans in dit land. Het mes (195 mm Ø) snijdt kaas, ham en worst in flinterdunne tot ongeveer duimdikke (ca. 14 mm dik) plakjes, waarbij het te snijden voedsel op de hellende slede met constante druk - als het ware met behulp van de zwaartekracht - naar het mes wordt gebracht: Dit maakt de bediening gemakkelijker, vooral bij het snijden van grotere hoeveelheden. De solide motor van de snijmachine kan zonder problemen tot 15 minuten continu werken aan. De exacte instelling van de snijdikte gebeurt via een knop aan de voorkant van de machine. Een dienblad of bord (zelfs een grotere ronde) kan gemakkelijk direct onder het apparaat worden geplaatst, aangezien het is ontworpen om vrij te staan.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 86569

Snijmachine in volledig metalen uitvoering. Behuizing van gegoten aluminium onderdelen, geanodiseerd. Veiligheidsscherm van transparante kunststof, handvat en knop voor instelling van de snijdikte van zwarte kunststof. Voeten ook van plastic. Blad 195 mm Ø, maaihoogte 13 cm. Opgenomen vermogen 150 W. H 31,5 x B 32 x D 42 cm. Gewicht 8,9 kg. Kabellengte 1,5 m. Levering inclusief messenslijper en 1 flesje vaseline-olie voor incidenteel onderhoud van de mechanische onderdelen.
Aardingscontactstekker (type F).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu