Menu

Endeavour fruitmes

Endeavour fruitmes
  € 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Ideaal voor het snijden en schillen van fruit.

  Endeavour messen serie

  Serie hoogwaardige messen met lemmeten van zogenaamd Damascus staal. Deze term beschrijft de gebruikte smeedtechniek, waarbij in totaal 33 lagen hoogwaardig messenstaal op elkaar worden gesmeed. Dit zorgt niet alleen voor de karakteristieke esthetiek van het lemmet, maar ook voor een enorme scherpte en randbehoud. De handvatten van de messen van verschillende afmetingen en lemmetvormen zijn gemaakt van pakkahout, een onverwoestbaar houtconglomeraat dat bijzonder duurzaam is bij keukengebruik. Het is gemaakt als gelamineerd hout en heeft een oppervlak dat bijzonder stabiel aanvoelt. Wij adviseren alle hoogwaardige messen te bewaren in een goed geventileerd messenblok. Messen van hoge kwaliteit mogen niet in de vaatwasmachine, ook al staan ze op het etiket als roestvrij. Na gebruik moeten ze met een vochtige doek worden afgeveegd en na het drogen veilig worden opgeborgen. Bij elk mes zijn slijpinstructies gevoegd. Voor het ontbramen adviseren wij het keramisch aanzetstaal uit de serie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89174

   Afmetingen: L 26,5 cm (totaal), L 15 cm (lemmet)
   Gewicht: 130 g
   Materiaal: mes: damascusstaal, handvat: pakkahout
   ontwerp: Kirk+Maarbjerg
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen