Endeavour fruitmes

Endeavour fruitmes
  € 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ideaal voor het snijden en schillen van fruit.

  Endeavour messenserie

  Serie hoogwaardige messen met lemmeten gemaakt van zogenaamd Damascus staal. Deze term beschrijft de gebruikte smeedtechniek, waarbij in totaal 33 lagen hoogwaardig messenstaal aan elkaar worden gesmeed. Dit zorgt niet alleen voor de karakteristieke esthetiek van het lemmet, maar ook voor een enorme scherpte en randvastheid. De handgrepen van de messen in verschillende maten en lemmetvormen zijn gemaakt van pakkahout, een bijzonder duurzaam, onverwoestbaar houtconglomeraat dat in de keuken wordt gebruikt, dat is ontworpen als gelamineerd hout en een oppervlak heeft dat bijzonder stabiel aanvoelt. We raden aan om alle messen van hoge kwaliteit op te bergen in een goed geventileerd messenblok. Ook al staan de messen gelabeld als roestvrij, messen van hoge kwaliteit mogen niet in de vaatwasser. Na gebruik moeten ze worden afgeveegd met een vochtige doek en na het drogen veilig worden opgeborgen. Slijpinstructies worden met elk mes meegeleverd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89174

   Afmetingen: L 26,5 cm (totaal), L 15 cm (lemmet)
   Gewicht: 130 g
   Materiaal: mes: damascusstaal, handvat: pakkahout
   ontwerp: Kirk+Maarbjerg
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen