Sebo

Elektrische tapijtborstel antraciet

voor de stofzuiger van Sebo
Sebo
Elektrische tapijtborstel antraciet
voor de stofzuiger van Sebo
  € 229,00
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Aangedreven door zijn eigen elektrische motor, maakt hij diepgeworteld vuil los en neemt hij haren van huisdieren en pluizen op. Met viervoudige hoogteverstelling voor verschillende tapijtpilaren. De ronde borstel kan worden verwijderd voor reiniging.

  Sebo. Professionele stofzuigers voor het huishouden

  Sebo produceert sinds 1978 stofzuigers van topkwaliteit in het Rijnland. Qua technologie en energie-efficiëntie, zuigkracht en laadvermogen zijn ze volledig ontworpen voor gebruik in de commerciële sector (bijvoorbeeld in klinieken en hotels). Qua gebruiksgemak, volume en vorm voldoen ze aan de eisen van particuliere gebruikers - tegen een meer dan overtuigende prijs-prestatieverhouding. Veel van Sebo's technische innovaties zijn standaard geworden voor hoogwaardige stofzuigers; de gepatenteerde "Airbelt" stootbescherming met geïntegreerde luchtuitlaat is alleen te vinden op Sebo apparaten. Tot op heden ontwikkelt en produceert Sebo uitsluitend in het hoofdkantoor van het bedrijf in Velbert, Duitsland; de meeste leveranciers bevinden zich op maximaal 200 kilometer afstand, waardoor de transport- en communicatieroutes kort blijven. 80% van de afzonderlijke onderdelen wordt in Duitsland gemaakt, voor de overige onderdelen moest Sebo zich tot het buitenland wenden, omdat daar geen Duitse leveranciers meer voor zijn. De stofzuigers zijn tot in het kleinste detail doordacht: de zuigkracht kan bijvoorbeeld ook direct op de handgreep worden geregeld. Op rubberen wielen die rondom bewegen, rolt de stofzuiger soepel, stil en zachtjes in alle richtingen en draait hij moeiteloos - een klein duwtje met de voet is genoeg. De kabeltrommel is dubbel beveiligd tegen mogelijke storingen, zodat hij lange tijd betrouwbaar zijn werk zal doen. Het meest indrukwekkend zijn echter nog steeds de hoge filtratieprestaties van het drievoudige filtersysteem, dat voldoet aan de speciale eisen van allergiepatiënten en astmapatiënten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 15653

   Telescopische zuigbuis (lengte 57-93 cm). Stroomverbruik 175 W. Borstelsnelheid 2.700 rpm. Geluidsniveau 62 dB(A). Kleur antraciet. Hoogte 8,5 cm, breedte 30,5 cm, diepte 23,5 cm. Gewicht 3,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen